Logo-Atlanta_web350

Official T-DRILL representative in Denmark

Om os

Atlanta Tradepower Int. ApS er virksomheden, som repræsenterer og forhandler det finske T-Drill system i Danmark.

Vi bor i Varde og har arbejdet med opkravninger mm. siden 1998. Virksomheden blev grundlagt af Preben Madsen og ejes i dag af Henrik Madsen som 2. generation.

Vi forhandler de Finske produkter, som er de bedste produkter, verden endnu har set indenfor maskineri til rørbranchen.

En af vores hovedkompetencer er at finde hvad kunden ønsker, derved finder vi de bedste forudsætninger for at levere lige præcis de maskiner, som er altafgørende for den fremtidige succes af kundens virksomhed.

Hos os er kunden altid i fokus og servicen er i top, så har du et problem som du mener vi kan løse for dig, så skriv en email, giv et ring eller mød op på vores adresse, og tag et uforpligtende møde med menneskene bag Atlanta Tradepower ApS. Vi imødekommer også særlige behov indenfor rimelige grænser, og er altid klar på at tage en snak om hvilke behov og forventninger, som du måtte have til vores produkter og service, samt hvordan vi bedst indfrier disse.

Tag et kig på hjemmesiden eller den finske hjemmeside www-t-drill.fi og se de mange kvalitetsprodukter som vi forhandler. Tøv endelig ikke med at skrive en email, eller ringe til os, hvis du har spørgsmål som vi kan være behjæleplige med.